Autó gumi

Téli gumi hólánccal

Itt van a hideg idő, ismét eljött a gumicsere ideje! Fontos, hogy ne halogassunk, mert akkor saját magunkkal fogunk kitolni. Téli gumik a Gumidirekten szép számban találhatóak és az árúk is igazán kedvező, ezért kényelmesen lehet rendelni az interneten keresztül. A legtöbb autós tisztában van vele, hogy a 7 fok, azt a kritikus pontot jelenti, amikor már érezhetően csökkeni fog a nyári gumi tapadása.

Ilyenkor már valóban veszélyessé válhat a vezetés, ezért inkább váltsunk télire! A nyári gumi anyaga túlságosan meg fog keményedni, ezért nem tud úgy tapadni az úthoz, mert kifejezetten a magas hőmérséklethez lett tervezve. Nyáron az aszfalt felmelegszik, ezért nem szabad túlságosan meglágyulnia. Viszont télen pont erre van szükség. Arra az optimális halmazállapotra, ami kiváló tapadást biztosít, még a jeges, havas utakon is. Nem árt tisztában lenni a téli gumin feltűntetett jelzésekkel.

Olvasd Tovább »

205/65r15-ös gumiabroncsok

205/65r15-ös gumiabroncsok

Minden gépjármű futóművének alapja a megfelelő tapadással rendelkező kerékgumi. A gumivasar.hu internetes áruházban, a rendkívül széles kínálat részét képezi a 205/65r15 paraméterekkel bíró nyári és téli gumik. Jelenleg, az évszaknak megfelelően, a téli gumiabroncsok a keresettebbek.

A Gumivásárnál most akármilyen 4 darabos abroncs szettet vásárolnak, akkor a házhozszállítás térítésmentes. Természetesen, ez nem minden, mert számos remek akció van még érvényben a kiváló minőségű termékekre, köztük a 205/65r15 méretűekre is. Olvasd Tovább »

Kiváló a Yokohama nyári gumi

Kiváló a Yokohama nyári gumi

A japán termékek rendkívül híresek a megbízhatóságukról, tartósságukról és jó teljesítőképességükről. Így a Yokohama nyári gumi modelljei sem vallanak szégyent, bármilyen próbát tökéletesen teljesítenek.

Nem véletlen, hogy a teszteken is mindig az élvonalban végeznek, legyen szó akár nedves, akár száraz útfelületről. A gumiabroncs gyártása során, a japán cég felhasználja azt a rengeteg tapasztalatot, amit a különböző versenysportokban szereztek a hosszú évek során. Olvasd Tovább »

Autógumi akciók minden évszakra

Autógumi akciók minden évszakra

A biztonság az egyik legfontosabb tényező vezetés közben, eszerint kell kiválasztani a gumiabroncsokat, azonban sokan nem figyelnek eléggé erre, így kockáztatják nemcsak saját biztonságukat és életüket, hanem azokét is, akik velük utaznak, ahogyan a forgalomban részt vevő többi autósét is. A legjobb biztonságos megoldásokat választani, szerencsére ma már rengeteg minőségi gumiabroncs található meg az autogumiakcio.hu oldalon 205/55R16 autógumi méretben is.

Olvasd Tovább »

Dunlop nyárigumik a Gumiwebshopban

Dunlop nyárigumik a Gumiwebshopban

Gépjárművünk karbantartása során nem szabad megfeledkeznünk a szezonnak megfelelő gumiabroncsok lecseréléséről sem. A nem megfelelő gumiabroncs ugyanis kényelmetlenné teszi a vezetést, és a biztonságot is csökkenti. A gumiwebshop.hu weboldalon található Gumi webáruház hatalmas Dunlop nyárigumi-kínálattal várja a vásárlókat.

A Dunlop termékeit, azt hiszem, senkinek sem kell bemutatnom, hiszen az egyik vezető abroncsgyártó céget mindenki jól ismeri. Abroncsai híresek a megbízhatóságukról és a tartósságukról.

Olvasd Tovább »

Téli gumi

Téli gumi

Közeledik a hideg időszak és így ennek megfelelően meg kell vásárolni a téli autógumikat is, ha biztonságosan szeretnénk közlekedni. Mindig a vezetési stílusunknak megfelelően válasszuk ki azt, hogy melyik autógumi lenne a legmegfelelőbb a számunkra. A gumi legyen mindig minőségi, hiszen hosszútávon nagy megterhelés éri az autót. A jó téli gumi segítségével könnyebben irányíthatóbbá válik az autó és jobban úton marad, legyen szó havas, jeges vagy latyakos útról. A téli gumi garnitúra szerkezete sokkal puhább így a mintázata is teljesen más, mint a nyári változatok esetében.
Olvasd Tovább »

Téligumi

Téligumi

Ahhoz, hogy biztonságosan közlekedhessen egy gépkocsi az utakon, fontos, hogy jó műszaki állapotban legyen, amit az időszakos ellenőrzéseknek köszönhetően, figyelemmel tudunk kísérni. Ugyancsak rendkívül fontos, hogy amikor havazást jeleznek, legyünk felkészültek, vagy, ha nem szereztük be időben a téli gumit, akkor sürgősen rendeljük meg a webáruházból, mert a Gumibomba „polcain” biztosan megtaláljuk a megfelelő méretet. Egy figyelmes, elővigyázatos sofőr már időben beszerzi a megfelelő gumikat, ugyanis tudja, hogy a biztonságos közlekedés nagymértékben függ ettől.

Olvasd Tovább »

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Minőségi alkatrészeket szeretne vásárolni autójához, hiszen tudja, hogy sokszor a saját biztonsága múlik ezen? Azt szeretné, ha a közúton történő közlekedése zökkenőmentes legyen, jelentősen leegyszerűsítve a balesetek vagy más kellemetlenségek kockázatát? Válassza ki az alkatrészeket igényeinek megfelelően, így többek között a gumiabroncs is minőségileg megfelelő kell legyen, annak érdekében, hogy ez minden helyzetben helyt tudjon állni. Bizonyára Ön is tudja, hogy mennyire sok múlik azon, hogy megfelelő, megbízható alkatrészeket válasszon, amelyek jelentősen hozzájárulnak a biztonságához. Olvasd Tovább »