Nyári gumi

Kiváló a Yokohama nyári gumi

Kiváló a Yokohama nyári gumi

A japán termékek rendkívül híresek a megbízhatóságukról, tartósságukról és jó teljesítőképességükről. Így a Yokohama nyári gumi modelljei sem vallanak szégyent, bármilyen próbát tökéletesen teljesítenek.

Nem véletlen, hogy a teszteken is mindig az élvonalban végeznek, legyen szó akár nedves, akár száraz útfelületről. A gumiabroncs gyártása során, a japán cég felhasználja azt a rengeteg tapasztalatot, amit a különböző versenysportokban szereztek a hosszú évek során. Olvasd Tovább »

Autógumi akciók minden évszakra

Autógumi akciók minden évszakra

A biztonság az egyik legfontosabb tényező vezetés közben, eszerint kell kiválasztani a gumiabroncsokat, azonban sokan nem figyelnek eléggé erre, így kockáztatják nemcsak saját biztonságukat és életüket, hanem azokét is, akik velük utaznak, ahogyan a forgalomban részt vevő többi autósét is. A legjobb biztonságos megoldásokat választani, szerencsére ma már rengeteg minőségi gumiabroncs található meg az autogumiakcio.hu oldalon 205/55R16 autógumi méretben is.

Olvasd Tovább »

Dunlop nyárigumik a Gumiwebshopban

Dunlop nyárigumik a Gumiwebshopban

Gépjárművünk karbantartása során nem szabad megfeledkeznünk a szezonnak megfelelő gumiabroncsok lecseréléséről sem. A nem megfelelő gumiabroncs ugyanis kényelmetlenné teszi a vezetést, és a biztonságot is csökkenti. A gumiwebshop.hu weboldalon található Gumi webáruház hatalmas Dunlop nyárigumi-kínálattal várja a vásárlókat.

A Dunlop termékeit, azt hiszem, senkinek sem kell bemutatnom, hiszen az egyik vezető abroncsgyártó céget mindenki jól ismeri. Abroncsai híresek a megbízhatóságukról és a tartósságukról.

Olvasd Tovább »