Autóalkatrészek

Motorhűtő

Motorhűtő

Az autókban minden alkatrész fontos, de vannak olyanok, amelyek nélkül a rendszer totálkáros is lehet. A vízhűtéses autók fontos alkatrésze a vízhűtő, ami ha ereszt, vagy nem jó működi akár a motor leállását is okozhatja, sőt teljesen tönkre is teheti.

Ugyanis a vízhűtő nélkül a motor túlmelegszik és megáll. Ez egy banális hiba, de a jó hír. hogy javítható. A keresés során először az autó típusát kell kiválasztani, majd az általunk felhelyezett keresési feltételeken végigmenni. Ez után megjelennek a választható modellek. Olvasd Tovább »

Ablaktörlő

Ablaktörlő

Az autótulajdonosok számára fontos, hogy minőségi törlőrendszerük legyen, hiszen ez nagyban megkönnyíti a vezetést az esős vagy havas időszakokban. A hagyományos felépítéssel rendelkező törlők mellett, egyre népszerűbbek a flat-blade kialakítással készült modellek. Törlési minősége jobb. A törlők nagyon jól bírják a napsugárzást, így kopásállóságuk kivételesen nagy. A www.olajszint.hu oldalára kattintva, kiváló minőségű ablaktörlő vásárolható. A hagyományos fémkeretes törlők helyett, válasszunk rugalmas lapáttal rendelkező modelleket.
Olvasd Tovább »

BMW alkatrész

BMW alkatrész

A BMW tulajdonosok minőségi járműveket választottak azok megvásárlásakor, amivel együtt jár a kényelem is és a társadalomban kivívott presztízs. Éppen ezért, amikor szervizbe kell vinni az autót, kicsit mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk, mert a BMW alkatrész kicsit drágább az átlagnál. Viszont erre is van megoldás mostantól. Ha mi magunk vesszük meg az alkatrészt és nem bízzuk annak beszerzését a szervizekre, akkor a javítások árát minimalizálni tudjuk, főleg akkor, ha az alkatrészt olyan helyről vesszük, ahol verhetetlen áron kínálják azt. Olvasd Tovább »