Jogosítvány

Jogosítvány

Jogosítvány

Sok ember úgy tartja, hogy a jogsi megszerzése nem fontos feladat és később is lesz rá lehetőség és idő. Ez nem mindig van így, mivel a főiskola vagy egyetem elvégzése után, a munka és a család mellett, sokkal nehezebb dolgunk lesz a jogosítvány megszerzését illetően, főleg az időhiány miatt. A jogsi mindig jól jön, hiszen szorult helyzetben lévő barátunknak adhatunk egy fuvart, vagy egy már ittas személyt is biztonsággal hazavihetünk.

A jogosítvány egy hasznos addíció, hiszen sohasem tudhatjuk, mikor adódhat olyan helyzet, amikor barátainknak szüksége lehet ránk. A járműveket általában külön kategóriákba szokták sorolni. A motorokat a teljesítmény, az autókat az össztömeg és a méret alapján. Olvasd Tovább »

Hirdetési lehetőség motoros iskoláknak!

Hirdetési lehetőség motoros iskoláknak!

Ha személygépkocsi vagy motor vezetői tanfolyamok szervezésével foglalkozik és szeretné népszerűsíteni a tanfolyamait, akkor most egy nagyszerű honlapot talált! Bizonyára felismerte Ön is annak a lehetőségét, hogy egy ilyen jellegű tanfolyam esetében milyen nagy jelentősége van az internetes hirdetésnek. Mivel az autós és motoros iskolákat többnyire a fiatal korosztályok keresik fel, így érdemes a világhálón hirdetni, hiszen ők mindig ott kezdik a böngészést. Olvasd Tovább »

Az autóvezetést nem lehet elég korán megtanulni

Az autóvezetést nem lehet elég korán megtanulni

Az utóbbi években már elképzelni sem tudjuk jogosítvány, autók nélkül az életünket, amelyek lassan elviselhetetlenné is teszik a városik környezetet. Az első és legfontosabb lépés a megfelelő autósiskola kiválasztása, amely minden feltételt biztosít ahhoz, hogy meg tudjuk szerezni a jogosítványt, részt tudjunk venni a vizsgán. Természetesen csak azok szerezhetnek gépjárművezetői engedélyt, akik betöltötték a járműkategóriához előírt életkort, amely a különböző kategóriák szerint változó. Emellett sikeresen kell teljesíteni az elméleti-, majd a rutin- és forgalmi vizsgán is. Olvasd Tovább »

A kategóriás jogosítvánnyal bármilyen motorbicikli vezethető

A kategóriás jogosítvánnyal bármilyen motorbicikli vezethető

Egyre többféle vezetői engedély kategóriáról beszélhetünk, amelyekről pontosan tudnunk kell, hogy mire is jogosítanak fel. Látszólag mindezt nagyon egyszerű eldönteni, de vannak esetek, amelyek talán nem egyértelműek mindenkinek. Az A kategóriás motoros jogosítvánnyal bármilyen hengertartalmú motorkerékpár vezethető, de ebben az esetben a tanfolyamra jelentkezők alsó korhatára 23,5 év. Ezen belül találkozunk különböző alkategóriákkal is, mint az „A1”, amelynek a megszerzésével a 125 cm3 hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár vezethető, ezt már bárki megszerezheti, aki betöltötte a 16. életévét. Olvasd Tovább »

A KRESZ egy rendeletbe foglalt szabálygyűjtemény

A KRESZ egy rendeletbe foglalt szabálygyűjtemény

Pár évtizeddel ezelőtt talán még felnéztek arra az emberre, aki jogosítvánnyal rendelkezett, de ma már rácsodálkoznak arra, akinek nincs. Az autók a mindennapjaink részévé váltak, el sem tudjuk képzelni az életünket az autóink nélkül. A jogosítvány megszerzése hihetetlen fontos már a fiataloknak is, mert lassan egy komolyabb munkahelyen is alapkövetelménnyé válik. A KRESZ tulajdonképpen egy rendeletbe foglalt szabálygyűjtemény, amelynek betartása minden autós számára kötelező. A jogosítvány megszerzéséhez nem csak a gyakorlatban kell jeleskedni, hanem az elméleti oktatáson is részt kell venni és mindebből vizsgát tenni. Olvasd Tovább »

Jogsi nélkül ma már nehéz meglenni

Jogsi nélkül ma már nehéz meglenni

Jogosítványra van szükségünk? Válasszunk egy profi oktatói csapatot, aki azonnal a segítségünkre lesz. Versenyképes oktatókkal segíti a tanulókat. A minőségből nem enged, és határozottan kedvezőbb áron kínálja szolgáltatásait, mint a konkurencia. Az iskola különlegessége abban rejtőzik, hogy mindig az aktuális időszak kihívásainak maximálisan próbál megfelelni. Az autósiskola elméleti és gyakorlati oktatásban részesíti a tanulóit. Olvasd Tovább »