Motorok

Yamaha MT-03

A 660 köbcentiméteres Yamaha MT-03 először a 2006-os években vált megvásárolhatóvá és egészen 2014-ig gyártották. A Yamaha XT660R egyhengeres motorblokkja lett felhasználva ennél a modellnél is, de erre a motorra egy teljesen új váz lett építve. A tervezők nagyon szép formatervezést végeztek rajta, a külseje után a naked bike kategóriába sorolható.

Tökéletes példány az A2 kategóriás jogosítványhoz mivel 34 kW-os erővel rendelkezik, 6000-es fordulatszámig pörgethető. A forgatónyomatéka 58 Nm amelyet 5250-es fordulatszámnál ad le. A motorblokk képes a 160 km/h csúcssebességre ugyan, de a magas légellenállás miatt 130 km/h felett teljesen élvezhetetlen a motorozás. Olvasd Tovább »

Mitas robogó gumi kismotorokra

Mitas robogó gumi kismotorokra

A városban járva, sokszor feltűnnek a kocsisorok között könnyedén elhaladó kis robogók. Sokan döntenek úgy, hogy ilyen járműt választanak, hiszen nagyon könnyen és jól lehet velük közlekedni a zsúfolt forgalomban is. Fontos, hogy milyen gumival járnak ezek a kétkerekű csodák.

Kiváló választás lehet a járműre, ha a Mitas robogó gumi mellett döntünk és ezzel szereljük fel. Természetesen a gumikon kívül, még sok apróságra kell figyelni, ha gondtalanul akarunk utazni, de ez az egyik nagyon fontos dolog. Ezek a kis csodajárgányok általában szezonálisan vannak kint az utakon, hiszen a rossz idővel eléggé lecsökken a kényelemfaktor, ami a motorozáshoz szükséges. Olvasd Tovább »

Motorgumi szerelés

Motorgumi szerelés

Egy gumiabroncs akkor is cserére szorul, ha azzal nem mentek annyi kilométert, hogy elkopjon. Bizonyos idő után, a motorgumi is veszít rugalmasságából és így fennáll a defekt veszélye. Éppen ezért kell a már régi gumikat lecserélni akkor is, ha nincsen rajtuk semmilyen hiba és nem is eresztenek. A motorgumi szerelés a motortire.hu Budapest Méta u szervizében kedvező áron vehető igénybe. Mindenképpen ismerje meg Ön is erre a linkre kattintva a szolgáltatást! Olvasd Tovább »