A Dr. Hummel mikrorostos gél adagolása

Dr. Hummel mikrorostos gél
Dr. Hummel mikrorostos gél

Ha Önnek valamilyen szempontból nincsen rendben az emésztése, akkor mindenképpen érdemes tennie a probléma ellen, mert számtalan kellemetlenség származhat ebből az áldatlan állapotból. Ebbe szerencsére azonban nem muszáj beletörődni, mert a Dr. Hummel mikrorostos gél jó választást jelenthet a problémákkal küszködőknek.

Fontos azonban, hogy minden vásárló betartsa az adagolással kapcsolatos szabályokat, hiszen csak így érhetőek el tartós eredmények. A kezdőknek érdemes először a szerhez szoktatniuk a szervezetüket, ami azt jelenti,

hogy a Dr. Hummel mikrorostos gélt először csak naponta egyszer, vagy még ennél is kevesebbszer érdemes fogyasztani. Később az adagot felnőttek esetében maximum három evőkanálnyi adagra lehet növelni, azonban ebben is tanácsos a fokozatosság elvét követni!

Igény esetén a gyerekek is fogyaszthatják a Dr. Hummel mikrorostos gélt, azonban sokkal kisebb, mokkáskanálnyi adagokban. Az a legpraktikusabb, ha a vásárlók evés előtt vagy közben nyelik le a szükséges adagot.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin