A forró nyári napokra terasz árnyékoló kell!

Terasz árnyékoló
Terasz árnyékoló

A nyár rohamosan közeledik, az idő olyan gyorsan melegszik, hogy a bakancsból egyenesen a szandálba kell nemsokára lépni. Érdekesen változik a vidék klímarendszere, a nyár kellemetlenül hosszú és forró lett az utóbbi időben. Nemsokára már mindenki a hűvös lakás után fog vágyakozni, ha egyáltalán van ilyen.

A terasz árnyékoló segítségével a ház körüli teret egész nyáron árnyékba lehet tartani, ami megakadályozza a falak felhevülését. Ha a falak nem forrósodnak át, akkor a lakás belső tere sem melegszik fel annyira.

5-10 Celsius fok hőmérsékletcsökkenést is el lehet érni ezzel a megoldással. A terasz árnyékoló praktikusan összecsukható, tehát nem akadályozza a napsugarak behatolását, az amúgy is fényszegény téli időszakban. A napellenző strapabíró szövetanyagból készül, nem érzékeny az ibolyántúli sugárzásra. A terasz árnyékoló nem igényel karbantartást, a szerelés után biztonságosan üzemel éveken keresztül. Működtetése egyszerű, ráadásul létezik motoros és kézi vezérlésű megoldás. Ne habozzon, a nyári forróság rohamosan közeleg!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin