Bőrápoló hatású d3 krém

A d3 krém jót tesz a bőrnek
A d3 krém jót tesz a bőrnek

Sokan kedvelik azokat a termékeket, amelyek több funkciót látnak el egyszerre. Ezek közé tartozik a d3 krém is, amelyik bőrápoló hatású, de ugyanakkor a bőrön keresztül D-vitamint is juttat a szervezetbe. Méghozzá nagyon optimális és nagyon jól hasznosítható mennyiségben.

Ugyanis egy pumpányi d3 krém tartalmazza a napi ajánlott mennyiséget. Akinek vérvétellel, orvosilag kimutatott D-vitamin hiánya van, annak ajánlott az orvos által felírt készítményeket használnia. Sokkal jobban hasznosul krém formájában a szervezetben ez a vitamin, mintha tablettaként juttatnánk be, hiszen így elkerüli az emésztőcsatornát, ahonnan fel kell szívódnia.

Aki szeretné bőrét szépnek tudni, annak mindenképp ajánlani tudjuk a d3 krém használatát a mellékelt utasításban előírt mennyiségben, hiszen a bőrt hosszú ideig puhává varázsolja. Bőrünk sokféle hatásnak van kitéve, kezdve a városi levegőben található szmogtól a különféle vegyszerekig.

A ruhákban mindig marad valamennyi mosószer, a súrolók és a mosogatószer sem tesz jót neki. Tehát egy jó krém sohasem árt. 

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin