Gazdaságos döntés a Linglong téli gumi

Gumik minden évszakhoz
Gumik minden évszakhoz
Gumik minden évszakhoz

Minél melegebb az idő, annál lágyabbá válik a gumiabroncsok szerkezete, ezért a nyári gumikat eleve keményebb keverékből készítik, amelyek kevésbé lágyulnak a magas hőmérséklet hatására. Amint elkezd lehűlni az idő, a nyári gumik szerkezete egyre keményebbé válik, ami jelentősen rontja a tapadást.

Amennyiben 7 fok alá zuhan a hőmérséklet, már indokolttá válik a Linglong téli gumi használata. Sokan úgy gondolják, hogy ez a határérték 0 foknál kezdődik, azonban ekkor már késő.

Éppen emiatt érdemes figyelni az tél beállta előtt az időjárást, mert egy hirtelen hidegfront egy csapásra indokolttá teheti a nyári gumik cseréjét. A Linglong téli gumi többféle méretben van jelen a tutigumi.hu hatalmas kínálatában ezért, ha úgy adódik, akkor bármikor rendelhető egy szett.

A Linglong téli gumi ne tévesszen meg senkit. Attól, hogy kínai, egy kifejezetten minőségi gyártóról beszélünk, ami kedvező áron kínálja a termékeit. Ideális választás, amennyiben nem a prémiumkategóriás termékeket akarjuk megcélozni, mint például a Continental vagy a Hankook.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin