Kényelem és biztonság – a Yokohama nyári gumi jellemzői

Kiváló a Yokohama nyári gumi
Kiváló a Yokohama nyári gumi

A japán termékek rendkívül híresek a megbízhatóságukról, tartósságukról és jó teljesítőképességükről. Így a Yokohama nyári gumi modelljei sem vallanak szégyent, bármilyen próbát tökéletesen teljesítenek.

Nem véletlen, hogy a teszteken is mindig az élvonalban végeznek, legyen szó akár nedves, akár száraz útfelületről. A gumiabroncs gyártása során, a japán cég felhasználja azt a rengeteg tapasztalatot, amit a különböző versenysportokban szereztek a hosszú évek során.

Így az abroncsok a legextrémebb körülmények között is tökéletesen teljesítenek. A megbízhatóságot ötvözik az eleganciával és a kényelemmel. A Yokohama nyári gumi kínálatában megtalálható az alacsonyabb kategóriás autókra való abroncsoktól kezdve, a luxuskategóriás autókra való gumikig minden típus. Sőt, kapható terepjárókra és kisteherautókra való gumiabroncs is.

A luxusautókat gyártó Mercedes, a Porsche és a Bentley is gyakran használja első szerelésű abroncsként a Yokohama nyári gumi modelleket. Ezek a gumikat a magas teljesítmény mellett, az üzemanyag takarékosság is jellemzi.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin