Pár perces munka lehet az autó zár nyitás

Pár perces munka lehet az autó zár nyitás
Pár perces munka lehet az autó zár nyitás

Télen az egyik legnagyobb gond a gépkocsiknál, hogy a hideg miatt gyorsan lemerül az akkumulátor. Egy kiöregedett akkumulátor estében, ez a folyamat még jobban felgyorsul és lehet olyan meglepetés is belőle, hogy este tele volt, reggelre pedig már nem üzemképes.

Ekkor merül fel az autó zár nyitás problémája. A modern járgányokban minden elektromos vezérléssel működik. Ha az akkumulátor bedobja az unalmast, nagy bajban lehet a tulajdonos, mert erre nincs vészmegoldás az autókban.

Nem elég, hogy jó hideg reggelre ébred az ember, de még a fagyos autózárral is vacakolni kell, ami persze nem engedi magát semmilyen formában kinyitni. Nem is érdemes vele bajlódni, ugyanis az elektromos biztonsági zárak elméletére alapozva, a zár normál állapota a blokkolás. Tehát áramtalan helyzetben csak szakértő segíthet a bajban. Szerencsére az autó zár nyitás szolgáltatás non-stop üzemel, csak egy telefonba kerül, hogy a segélycsapat a helyszínre jöjjön. A hibaelhárítás pár perces munka, egy profi kezében az autó zár nyitás rutinfeladat.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin