Természetes alapú illóolajok

Természetes illóolaj
Természetes illóolaj

Az illatok hatással vannak ránk, kedélyállapotunkra és külsőleg használva bőrünkre is. De nem tudja mindenki, hogy csak a természetes, növényekből sajtolt, illetve lepárlással készült illóolajok fejtik ki azt a komplex hatást, amit egyik vegyileg előállított anyag sem képes. Ezek az illóolajok nagyon sokféleképpen használhatóak és különféle kiszerelésben kaphatóak.

5 és 15 ml –es üvegekben kerülnek forgalomba. Webáruházunkban igyekeztünk mindenegyes olaj hatását leírni, azt, hogy milyen módon használható és milyen tudnivalót érdemes megjegyezni. Jelenlegi kínálatunkban több mint harminc féle olaj kapható, amelyek mindegyike növényi alapú.

Ezek akár fürdővízbe, akár párologtatáshoz, de szappanok készítéséhez, valamint testápolókba, masszázsolajokhoz keverve is kiválóak. Aki egyszer elkezdi használni őket, az egészen biztosan megkedveli és számos fajtát kipróbál majd.

Érdemes elolvasni az illóolajok hatásait, de megbízható választási mód az is, ha megszagoljuk őket, hiszen amelyik illat kellemesen jóleső számunkra, az egészen biztos, hogy valami miatt jó hatással lesz ránk.

Author: admin