Csendben és alapos munkát végez az akkumulátoros fűnyíró

akkumulátoros fűnyíró

Az őszi időszak még korántsem jelenti a vegetációs periódus végét. Amennyiben van elég nedvesség és még a hőmérséklet sem csökken túl alacsonyra, akkor bizony a gyep lendületesen fejlődik tovább. Ebből adódik, hogy jól jön a kiváló képességekkel bíró akkumulátoros fűnyíró berendezés jelenléte. A viszonylag új technológia ma már mindenkinek elérhető.

Egyáltalán nincs szó valamilyen futurisztikus berendezésről, amit milliós tételekért lehet megvásárolni, ugyanis típustól függően, akár már 100 000 Ft alatt is kapható akkumulátoros fűnyíró. Természetesen vannak drágább konstrukciók, amik nagyobb területek lefedésére képesek egyetlen töltéssel. Alapvetően 2 darab 18V LXT akkuról működnek, ezek együtt adják ki a nagyobb teljesítményt nyújtó 36 V feszültséget.

A feltöltés gyors, az üzemidő pedig tolódik a kapacitással, de már az alapmodellek is képesek több 100 négyzetméter megtisztítására, mielőtt újra feltöltésre kerülne sor. Az akkumulátoros fűnyíró legnagyobb előnye, hogy vezeték nélkül használható ki az elektromosság ereje, így a munka nem párosul kellemetlen füsttel és zajjal.

Author: seditor