Hogyan zajlik egy Aviva tanfolyam Budapesten?

Szabó Kitti Aviva tanfolyam

Ha a hormonháztartásunk nincs rendben, annak számtalan egészségügyi probléma megjelenése a következménye. Nőknek és férfiaknak egyaránt hasznos lehet az Aviva torna az egészségük megőrzése érdekében, illetve a már meglévő problémák kezelésében. Szabó Kitti Aviva tanfolyamai is népszerűek Budapesten. A 4 órás, intenzív Aviva tanfolyamon elsajátíthatjuk, megtanulhatjuk a gyakorlatokat, amelyeket aztán a gyakorló órákon közösségben vagy a saját otthonunkban egyedül is végezhetünk.

A valtozasmuhely.hu weboldalon minden információ megtalálható a módszerről, de ugyancsak itt lehet jelentkezni a tanfolyamra. Tudni kell, hogy ezen a képzésen nem pusztán a tornagyakorlatokat tanulhatjuk meg, hanem a helyes légzést, testhasználatot és táplálkozást is. A hivatalosan képzett Aviva módszer oktató hasznos, személyre szóló életmód tanácsokkal is ellátja a tanfolyam résztvevőit. Az Aviva torna leginkább az alhasi izmok, a gát, a medence, a far- és a lapockák közötti izmok, valamint a nyak speciális megmozgatására fókuszál.

Kiválóan fokozza az artériás vérkeringést, aminek köszönhetően több vitamin és hormon jut az alhasi szervekbe. Ugyanakkor serkenti a vénás vérkeringést is, így a fölösleges anyagcsere termékek, salakanyagok és a szén-dioxid eltávolítása felgyorsul. A belső elválasztású mirigyeket az izmok feszítésével és ellazításával masszírozva készteti munkára. Az Aviva torna aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot, stimulálja a bőrfelszíni reflexpontokat.

Több egészségügyi probléma megoldására is ideális ez a metódus, mint például a hormonháztartás egyensúlyba hozására. De ideális a pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, menstruációs gondok, fájdalmak megszüntetésére, peteérés elősegítésére, petevezeték elzáródásának oldására, a menopauzával járó hormonális problémák kezelésére. A férfiaknak kidolgozott gyakorlatok növelik a spermiumok életképességét és számát, fokozzák a szexuális teljesítő képességet, valamint prosztatagondok megoldására is kiválóak.

Author: seditor