Lukfúró többféle típusban

lyukfúró

Egy konyha vagy fürdőszoba burkolása odafigyelést igényel, de ez önmagában még kevés. Hiába a remek terv, elképzelés, ha nincs meg a kellő felszereltség, amivel célt érhetünk. Szerencsére, már semmilyen akadályba nem ütközik a gyémánt lyukfúró megvétele, ami garantáltan hozza a tőle elvártakat. Több kivitel is rendelkezésre áll, de ami minden típusnál azonos, az a magas minőség.

A szintetikus ipari gyémántszemcsék lézerhegesztéssel vagy vákuumforrasztással kerülnek a felületekre. A TLS-MONSTER még egy külön turbó szegmenset is kapott, ami agresszív áttörést tesz lehetővé. A lyukfúró a burkolatszintezo.hu oldalon piacvezető ár-érték arányban van jelen, amire megéri mielőbb lecsapni.

Leggyakrabban fordulatszám szabályozással ellátott sarokcsiszolóra történik a felhelyezése, de a megfelelő adapterrel, fúrógépre ugyanúgy csatlakoztatható. Az átmérők függvényében, több méret között válogathatunk. A prémium alapanyagokból gyártott lyukfúró magas élettartama gyorsan megtérülővé teszi a befektetést. Döntsünk okosan!

Author: seditor