A Makita fűnyíró kiváló otthoni munkatárs

makita fűnyíró

A kert gondozása mindig olyan kérdéskör, ami elég megosztó tud lenni. Tény, hogy valóságos öröm időt tölteni, a kellően rendezett szabadtéri környezetben. A különféle méretű virágágyak mellett sétálva, a legtöbb embert kellemes érzés fog el. Mezítláb rálépni a gyepre mennyei élményt kínál, már amennyiben le van vágva.

A Makita fűnyíró jelentősége itt merül fel leginkább. A hagyományos vezetékes és akkumulátoros megoldások egyaránt a környezetterhelés csökkentésének jegyében születtek. Nincs káros kipufogógáz és még kellemetlen zajhatás sem. A Makita fűnyíró vágásmagassága többnyire 3 fokozatban állítható. A múltbéli tapasztalatok révén, a gyártók olyan fejlesztéseket eszközöltek, amik a hatásfok mellett, a praktikumot ugyanúgy igyekezett javítani.

Ilyen formában, például a hátsó kerék nem ér hozzá a fűgyűjtő tartájhoz, így azt nem lyukasztja ki. A méret és teljesítmény döntő lehet, amit mindig a terület nagyságához kell igazítani. A kisebb méretű, kompakt Makita fűnyíró esetében azonban mindig előny a könnyebb manőverezhetőség, de az ergonomikus fogantyút sem hagyjuk figyelmen kívül.

Author: seditor