Babzsák kutya fekhely, hogy a kutyusod ne érezze magát kutyául

8162840085_b2bfb19430_zHa szereted a háziállataidat, akkor biztosan a legjobbat szeretnéd nyújtani nekik. Szeretnéd, hogy a cicád vagy a kutyusod akkor is jól érezze magát, amikor arra vár hogy hazaérsz? Jó lenne, ha egy esős séta után is száraz maradna a helye?

Akkor a Huppanjbele webáruház kutya fekhely kínálatából nyugodtan választhatsz neki egy új babzsák párnát, azon hidd el, hogy kényelmesen, nyugodtan fog heverészni. Ismered a kutyáknak és a cicáknak is készült babzsákok előnyeit?

A nekik készült babzsákok ugyanolyan kényelmesek, mint az embereknek készült babzsákok. Az huzatuk viszont más, különösen strapabíró, hogy a kis körmök és karmok támadásait is kibírják, és olyan vízálló anyagból készülnek, ami nem engedi át a nedvességet.

Csak a huzatot kell letörölnöd, a belseje száraz marad. Ha könnyen szárazon tartható fekhelyet szeretnél, akkor ezt kell kipróbálnotok. A babzsák kutya fekhely töltőanyaga remek hőszigetelő, ezért a szabadban is nyugodtan használható. A Huppanjbele webáruházban gondoskodnak róla, hogy a babzsákok kényeztetése ne csak a gazdik kiváltsága legyen. Ha a készleten lévő Fogd és vidd termékek közül vásárolsz, akkor 10% kedvezményt is kapsz. Ha azt szeretnéd, hogy a kutyusod ne érezze magát kutyául, akkor ajándékozd meg egy kényeztető babzsákkal.

Author: admin