Nagyszabású tervek az autogumibolttól

autogumibolt
autogumibolt
Autogumibolt

A modern technológia folyamatos fejlődése bizony rányomja a bélyegét az élet összes szférájára, így az autógumi-gyártásra is. A szóban forgó terület rengeteg változáson esett át az utóbbi időben, a szakértők pedig azt jósolják, itt még nincs vége a történetnek, sőt, hamarosan az autogumibolt kínálat egy olyan különleges szettel rukkol majd elő, ami teljesen megváltoztatja az elképzelésünket és az elvárásainkat az abroncsoktól. De lássuk pontosan, miről is van szó!

Az autogumibolt és gumigyártó nagyvállalat, a Continental nemrég nyilatkozott a fejlesztés előtt álló, még csupán koncepció formájában létező ötletéről, amelynek máris megvan a jövendőbeli neve: C.A.R.E., ami angolul annyit tesz – gondoskodás. Nos, ez már igazán sokat ígérő név, amelynek betűi egy-egy tulajdonságot jelölnek: a megbízható, az automatikus, az összekapcsolt és az elektromos szavak rejlenek a betűk mögött.

A szóban forgó abroncs innovatív technológiájának köszönhetően hihetetlen eredményekre lesz képes, már ami a teljesítmény fokozását, a biztonságos tapadást és a költséghatékony működést illeti. Az autogumibolt munkatársai azt állítják, az abroncs teljesen eltér majd attól, amit eddig tapasztalhattunk, és forradalmi áttörést hoz majd a gumigyártás terén.

A C.A.R.E. belsejében a tervezők szenzorokat készülnek beépíteni, amelyek segítségével a központi számítógépes rendszer folyamatosan értesítéseket kap a futófelülettel kapcsolatos részletekről, mint például az abroncsok hőmérséklete és általános állapota. Sőt, a legtöbb autogumiboltban hamarosan kapható innovatív találmány beépített pumpákkal is dicsekedhet majd, amelyek a szintén számítógépes kontrollnak köszönhetően akkor lépnek működésbe, amikor azt az abroncsban lévő körülmények úgy kívánják. Az említett fejlesztésre már nem sokat kell várni, ígérik a tervezők.

Author: admin